Ο νέος πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις εκλογές έλαβε 61 ψήφους σε σύνολο 70, ενώ είχαμε 8 λευκά και 1 άκυρο

Εποχή Γκαγκάτση στην ΕΠΟ από σήμερα… Ο 41χρονος παράγοντας είναι ο νεότερος πρόεδρος στην ιστορία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θέση την οποία κατείχε για πολλά χρόνια και ο πατέρας του Βασίλης.

Στην εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας που διεξάγεται σε ξενοδοχείο τη Βουλιαγμένης, ο κ.Γκαγκάτσης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου και το μοναδικό ερώτημα που υπήρχε ήταν το πόσες… διαρροές θα υπάρχουν.

Τελικά από τα 70 μέλη του εκλογικού σώματος που ψήφισαν προέκυψαν 8 λευκά, 1 άκυρο και 61 ψήφοι υπέρ του κ. Γκαγκάτση με τον ίδιο στις πρώτες του δηλώσεις να στέλνει μήνυμα ενότητας λέγοντας:

“Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να αφήσουμε πίσω όλα μας ταλανίζουν και θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή όλοι μαζί όπως το έχω πει πολλές φορές, να πάμε ένα βήμα μπροστά. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, όπως λέει η παροιμία, ‘τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι’.

Το έργο μας θα δείξει πραγματικά τι θα κάνουμε, ποιοι θα είμαστε ώστε στο τέλος της τετραετίας θεωρώ ότι θα έχουμε πετύχει όσα δεν πέτυχαν οι προκάτοχοι μου.

Ευχαριστώ τον κ. Μπαλτακο για τα καλά του λόγια Θα πάμε για συγκρότηση σε σώμα. Δεν θέλουμε ούτε μια μέρα πίστωση. Είμαι συγκινημένος που άφησα τον ΠΑΟΚ. Θα πείσουμε όλες τις ομάδες ότι θα είμαστε όλοι μαζί.

Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Παναθηναϊκό. Η νέα ΚΕΔ θα βγει από λίστα της UEFA αυτό θα γίνει. Η ΕΠΟ πρέπει να είναι πιο εξωστρεφείς να γίνει μια ομοσπονδία η ΕΠΟ που όλοι τη βλέπουν με μια θετική σκεψη”.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Ιωάννης Δαλακούρας 

αναπληρωματικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΟΞ

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης συγχαίρει τον κ. Μάκη Γκαγκάτση για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ.

Παράλληλα συγχαίρει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Ιωάννη Δαλακούρα για την ανάδειξη του ως δεύτερου αναπληρωματικού μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Είμαστε πεπεισμένοι πως ξημέρωσε μια νέα ημέρα αισιοδοξίας για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την αποκατάσταση παθογενειών του παρελθόντος.