Απαγορεύεται ότι δεν προστατεύεται

 

Κακά τα ψέματα. Το Ελληνικό Κράτος απαγορεύει οτιδήποτε αδυνατεί, λόγω κακής οργάνωσης, να προστατεύσει, απαγορεύοντας την χρήση του από τους πολίτες και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.

Να θυμηθεί κανείς το lock down ελέω covid; Την απαγόρευση της προσέγγισης των αλσυλλίων της Π.Ε. Ξάνθης, καθώς και των υπολοίπων νομών, για να μην βάλουν λέει η ανακοίνωση της κας Μπρίκας φωτιά και καούνε, και της κάθε κυρίας Μπρίκας, και σίγουρα δεν φταίει η Αντιπεριφερειάρχης κα Μπρίκα.

Δυστυχώς το πολιτικό σύστημα ξεκινώντας από τις κεφαλές, και φτάνοντας στον τελευταίο τροχό της αμάξης στην κλίμακα εξουσίας, που είναι ο κλητήρας σε κάποια δημόσια υπηρεσία, αυτό, είναι μπολιασμένο μέσα στο DNA των ανθρώπων που είναι γαντζωμένοι στα γρανάζια της  εξουσίας. Της όποια εξουσίας μικρής ή μεγάλης.

Π.χ. Δεν έχουμε λιμάνι σε κάποιο νησί του Αιγαίου; Απαγορεύεται να «δέσουν» πλοία. Μα οι λιγοστοί έστω κάτοικοι του νησιού, έχουν ανάγκες, πρέπει να δέση το πλοίο.

Ας πρόσεχαν. Ας μην κατοικούσαν στο συγκεκριμένο νησί. Ας φύγουν μετανάστες σε κάποιο νησί που «δένει» πλοίο.

Κινδυνεύουν τα δάση λόγω της «κλιματικής αλλαγής» (;;;) να γίνουν παρανάλωμα του πυρός. Απαγορεύεται η προσέγγιση.

Δεν έχουμε γιατρούς στα νοσοκομεία;

Επιστρατεύουμε τους ιδιώτες γιατρούς.

Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί οι έχοντες την εξουσία, από τον τελευταίο τροχό της αμάξης έως και την κεφαλή, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα κρατήσουν την θεσούλα τους και όχι για να κάνουν την δουλειά τους. Και αν ο κόμπος φτάσει στο χτένι. Τότε ρίχνουν και μία απαγόρευση, να πάρει την ευθύνη επάνω του ο πολίτης, και έχει ο θεός.

Η θεσούλα τους να είναι καλά και όποιος πάθει ζημιά, γιατί δεν έκαναν οι καλά την δουλειά τους οι εραστές της εξουσίας και του Ελληνικού Λαού, ας πρόσεχαν. Αυτοί απαγόρευσαν την χρήση των περιαστικών αλσυλλίων.

Α.Π.