Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Γράφουμε σχεδόν κάθε ημέρα ότι η Θράκη έχει καταντήσει “μπάστε σκύλοι, αλέστε  και αλεστικά μη δίνεται”  και πολλοί μας περνούν για γραφικούς. Όχι γιατί είμαστε αλλά γιατί δεν θέλουν ή δεν τους συμφέρει να δουν την σκληρή πραγματικότητα και “εκτελούν” τα καθήκοντά τους μέσα σε μία ομιχλώδη  ραστώνη. 

Η περίπτωση του Κροάτη που μπήκε από τον Έβρο για να διακινήσει παράνομα λαθρομετανάστες θα πρέπει να θορυβήσει την Αθήνα και να δει με άλλο μάτι το “προσφυγικό”.

Δυστυχώς, ακόμη και ο Καβαλιώτης υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος, που έχει την ευθύνη της μεταναστευτικής πολιτικής της Ελλάδος, ή δεν πήρε χαμπάρι τι γίνεται στον Έβρο, ή για να διατηρήσει τον υπουργικό του θώκο, κλείνει τα αυτιά και τα μάτια για την Θράκη. Κρίμα.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει η Αστυνομία: Συνελήφθη την 29-7-2024 το μεσημέρι, πλησίον της πόλης της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ορεστιάδας ένας αλλοδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας των κροατικών αρχών, ενώ όπως προέκυψε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και είχε μεταβεί στο ανωτέρω σημείο για να παραλάβει ένα Ι.Χ.Φ. όχημα. Κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα, ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας και ένα κινητό τηλέφωνο. Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.