ΜΠΑΝΤΑΚ ΣΙΑΜΠΑΝ Ο «ΚΕΡΒΕΡΟΣ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ

Εκτιμούμε ότι η επιλογή του δημάρχου Ξάνθης Στράτου Κοντού να ορίσει τον Μπαντάκ Σαμπάν Αντιδήμαρχο Οικονομικών του δήμου, ήταν από τις ποιο σωστές αποφάσεις του.

Ο Μπαντάκ Σαμπάν κουράστηκε, είναι αλήθεια να συμμαζέψει τα οικονομικά του δήμου – και ακόμη δεν τελείωσε – εξ αιτίας της αλόγιστης και σπάταλης διαχείρισης του δημοτικού χρήματος από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Είναι αλήθεια, όπως πληροφορούμε θα ότι ακόμη έρχονται επαγγελματίες της πόλης, όμηροι του Μ. Τσέπελη, οι οποίοι εργάστηκαν προεκλογικά, τους έταξε ότι μετά τις εκλογές θα τους πληρώσει, σίγουρος για την επανεκλογή του – κρατώντας τους ουσιαστικά ομήρους – και ζητούν να πληρωθούν ακόμη και χωρίς τιμολόγια και δεν είναι μόνο ένας ή δύο και περισσότερο από τους επαγγελματίες από τον οικισμό του Δροσερού.

Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά που μεταφράζονται σε αριθμούς και δημοτικό χρήμα, περνούν από τα χέρια του Αντιδημάρχου οικονομικών, ο οποίος και σχηματίζει την ανορθόδοξη εικόνα λειτουργίας της προηγούμενης δημοτικής αρχής.

Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που οι συνάδελφοί του αντιδήμαρχοι, που χρειάζονται χρήμα για να κινήσουν τα έργα, τον αποκαλούν «κέρβερο».
Δεν ανοίγει εύκολα το δημοτικό χρηματοκιβώτιο να δώσει.
ΕΥΓΕ