Με ανακοίνωση του ο Μανώλης Χατζησταμάτης, υπεύθυνος της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων στην Ξάνθη, συνιστά στους πολίτες να εμπιστευθούν το γραφείο του γιατί εκτός από την εμπειρία στον χώρο, διαθέτει εκείνες τις προϋποθέσεις και συνεργασίες για την αξιοποίηση του ακινήτου με τον καλύτερο και πιο κερδοφόρο τρόπο για τους συμβαλλόμενους.

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωσή του: Η αξιοποίηση ενός ακινήτου και η ενοικίαση του ίσως να φαίνεται εύκολη υπόθεση, έτσι ίσως να μην μπορεί κανείς να αντιληφθεί το λόγο που θα έπρεπε να απευθυνθεί σε μία εξειδικευμένη εταιρία διαχείρισης ακινήτων.

Ο μοναδικός λόγος είναι η εταιρεία www.imot.gr διαχειρίζεται τα ακίνητα των πελατών της με επαγγελματική σχολαστικότητα και αποφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ιδιοκτήτες πελάτες της. Φροντίζει την διαχείριση ακίνητης περιουσίας, την διαφυλάττει και εγγυάται για την καλύτερη αξιοποίηση και εκμετάλλευση της.

Η εταιρία www.imot.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει όλο το φάσμα της διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας και να μπορέσει να καλύψει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για μία καλή διαχείριση ακίνητης περιουσίας. Καλύπτουμε λογιστικά, νομικά, τεχνικά και ασφαλιστικά όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για να υποστηριχθεί η σωστή εκμετάλλευσης μίας ακίνητης περιουσίας.

Επισκεφτείτε την εταιρεία μας και συζητήστε μαζί μας την αξιοποίηση του ακινήτου σας σε όλα τα επίπεδα (Πώληση ή Ενοικίαση).

www.imot.gr – chatzistamatis – mobile : 6392650649