Τσακωμός αντιδημάρχων.

 -Η αλήθεια που έκρυψαν «δημοσιογραφικοί» κύκλοι του Μ. Φανουράκη

Για να λέμε την αλήθεια, που έντεχνα έκρυψε ο Μ. Φανουράκης μέσω των φιλικών του Μέσων Ενημέρωσης, αναδεικνύεται ότι τα στελέχη του Στράτου Κοντού, δημάρχου Ξάνθης, δουλεύουν και για να βγάλουν την δουλειά προς όφελος των δημοτών, και θα τσακωθούν και θα πουν μια κουβέντα παραπάνω και πριν ο Φανουράκης και οι κολλητοί του υπάλληλοι του δήμου Ξάνθης, δουν διάλυση της παράταξης του δημάρχου, και που εξ αιτίας του, (Φανουράκη) οι κολλητοί του υπάλληλοι,  κάνουν λευκή απεργία, σε μία προσπάθεια να μειώσουν το έργο του δημάρχου, καλό θα ήταν να μεταφέρει την πραγματικότητα μέσω των φιλικών του σάϊτ που δεν είναι άλλη ότι ο καυγάς προέκυψε από την υπερπροσπάθεια που γίνεται από πλευράς στελεχών του Στράτου Κοντού να στηρίξουν τους δημότες που τους εξέλεξαν.

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο αντιδήμαρχοι που ενεπλάκησαν στον μεταξύ τους έντονο διάλογο, είναι η έλλειψη προσωπικού και οι υποχρεώσεις απέναντι στους συνδημότες μεγάλες.

Άρα, οι δύο αντιδήμαρχοι τσακώθηκαν μεταξύ τους, γιατί έπρεπε να μοιράσουν το ελάχιστο προσωπικό, ο καθένας στην αρμοδιότητα του.

Και αυτή είναι η αλήθεια. Δηλαδή ήθελαν να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.

Βέβαια, η λέξη ΔΟΥΛΕΙΑ, στο μυαλό των στελεχών του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Μ. Τσέπελη, με το πρωτοκλασάτο του στέλεχος Μ. Φανουράκη, την λέξη δουλειά, όταν διοικούσαν τον δήμο, την είχαν μετατρέψει σε ΜΠΖΝΕΣ. Οπότε ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο και αυτός ήταν ο λόγος και η πρεμούρα τους να αναδείξουν τον καυγά των δύο αντιδημάρχων, προφανέστατα για να καλύψουν τα δικά τους κενά, απέναντι στην λέξη ΔΟΥΛΕΙΑ.

Α.Π.