Ανάσανε η γειτονιά από την παρέμβαση στο πάρκινγκ λεωφορείων στο Αμοιρίδιο

Επιτέλους τα αυτονόητα γίνονται πραγματικότητα.

Είναι γεγονός ότι με την παρέμβαση του δήμου Ξάνθης, άλλαξε η πολύ κακή εικόνα σε ένα δημοτικό ακίνητο που επί πολλές δεκαετίες. κανένας δημότης δεν γνώριζε τι μέλλει γενέσθαι, που πήγαν τα εκατομμύρια που ξόδεψε ο δήμος Ξάνθης τις προηγούμενες δεκαετίες, ποιος ήταν ο σκοπός αυτής της υπέρογκης δαπάνης και τέλος γιατί εγκαταλείφθηκε στην τύχη του και έγινε κατοικία των νυχτερίδων αραχνών και ναρκομανών.

Όπως και να έχει, ο δήμος της Ξάνθης, έκανε ακόμη ένα βήμα, δηλαδή το αυτονόητο, δηλαδή ξεβρώμισε τον τόπο και την περιοχή, δίνοντας μία νότα αισιοδοξίας.

Άλλωστε αυτό ζητούν οι δημότες της Ξάνθης από την δημοτική αρχή. Δηλαδή μία νότα αισιοδοξίας και δράσεις με βάση το αυτονόητο.

Αυτό που πλέον μένει να μάθουμε, πώς σκέπτεται  ο νέος δήμαρχος να αξιοποιήσει αυτό το ακίνητο που είναι περιουσιακό στοιχείο των Ξανθιωτών.

Ο εμπορικός σύλλογος από όσο γνωρίζουμε, πρότεινε να γίνει χώρος στάθμευσης των λεωφορείων και με δημοτική αστική συγκοινωνία (μικρά ηλεκτροκίνητα βανάκια) οι επισκέπτες της πόλης, να μεταφέρονται στο κέντρο και φυσικά στην αγορά.

Είναι βέβαιο χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες ότι ο δήμαρχος συγκεντρώνει τι προτάσεις και ψάχνει χρηματοδότηση για την αξιοποίηση αυτού του ακινήτου που είναι σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Ξάνθης.

Σήμερα έγινε ένα μικρό βήμα σε μία εγκαταλελειμμένη, από όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές περιοχή, αύριο ακόμη ένα βήμα και αυτό γιατί οι Ξανθιώτες δεν πρέπει να ξεχνούν, ότι η νέα διοίκηση, λειτουργεί με βάση την λογική και το αυτονόητο.

Α.Π.