Σύλληψη 5 ανήλικων  από το Δροσερό  για κλοπή μοτοποδηλάτου

ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.

Πότε η πολιτεία θα δώσει λύση στο πρόβλημα;

Η ιστορία γνωστή, άλλωστε είμαστε και εμείς παθόντες. Οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τους ανήλικους δράστες κακουργηματικών πράξεων και αφού οδηγηθούν στα δικαστήρια μετά από λίγο καιρό, βρίσκονται – πέρα από την κοινή λογική – στον τόπο του εγκλήματος, δηλαδή στο Δροσερό – και συνεχίζουν το έγκλημα ανενόχλητοι μέχρι την επόμενη φορά που θα τους συλλάβουν και πάλι οι αστυνομικοί θα τους οδηγήσουν και πάλι  στο δικαστήριο και αμέσως μετά θα γυρίσουν πίσω για να συνεχίσουν να κάνουν πάλι το ίδιο και οι δυστυχείς Ξανθιώτες θα βιώνουν κάθε φορά την αδιαφορία της πολιτείας να δώσει λύση στο αιώνιο πρόβλημα. Με λίγα λόγια, οι Ξανθιώτες θεατές, και πάλι, στο ίδιο έργο.

Αλήθεια όλο αυτό πότε προτίθεται η πολιτεία να το τελειώσει;

Και όσο για το παραμύθι που ακούγεται από δικαστικούς κύκλους ότι αν οι ανήλικοι πάνε σε σωφρονιστικά ιδρύματα και μετά από «φροντιστήριο» μεγαλύτερων κακοποιών,  βγαίνουν στους δρόμους ακόμη πιο σκληροί, μάλλον δεν πρέπει να είναι η αιτία για να κυκλοφορούν ελεύθεροι, οι ανήλικοι εγκληματίες

Καλείτε για μία ακόμη φορά η πολιτεία να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των Ξανθιωτών όπως οφείλει. Τα άλλα είναι φληναφήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Συνελήφθησαν την 17-8-2024 το βράδυ στην Ξάνθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης πέντε ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνες των αστυνομικών, βραδινές ώρες της 16/17-8-2024 αφαίρεσαν από την πόλη δίκυκλο μοτοποδήλατο ημεδαπού παθόντα. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης το αφαιρεθέν δίκυκλο και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.