Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ ΞΑΝΘΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Απόστολου Οικονομούδη που θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στο πρωτάθλημα της National League 1 για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Ο νέος καλαθοσφαιριστής του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2006 και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη πολλές και εντυπωσιακές παραστάσεις στο χώρο της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης πρωταγωνιστώντας στις ομάδες που συμμετείχε.
Αγωνίζεται στη θέση του play maker και ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης όπου ξεχώρισε με το ταλέντο του και προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Προμηθέα Πάτρας που τον απέκτησε.
Ως μέλος της Αχαϊκης ομάδας μπόρεσε να ξεδιπλώσει τις αρετές με αποτέλεσμα η ομάδα του ΠΑΟΚ να τον προσθέσει στο ενεργητικό της συμμετέχοντας στην εφηβική ομάδα αλλά και στο Rising Stars της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Πλέον ανήκει στην ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της National League 1.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
“ Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια ομάδα που στο προηγούμενο πρωτάθλημα πρωταγωνίστησε και έχει διατηρήσει τον ίδιο κορμό και φυσικά τον κύριο Ζαφειρούδη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας αλλά και ο προπονητής από την πρώτη επαφή που είχαμε έδειξαν την επιθυμία τους για να με εντάξουν στο δυναμικό αναλύοντας τους στόχους και τα αγωνιστικά κομμάτια στα οποία θέλουν να βασιστούν πάνω μου.
Χαίρομαι που θα είμαι μέλος μιας αθλητικής οικογένειας και από τις πρώτες στιγμές έχω αντιληφθεί ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους νέους συμπαίχτες και τους προπονητές μου”.