ΣΥΡΙΖΑ 3%. Τυχαίο;

ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ» ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΝ Ο ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ

Με αφορμή την κάκιστη διαδικτυακή λεκτική συμπεριφορά του Ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Παππά, το γενικό μπάχαλο που επικρατεί το τελευταίο καιρό στο κόμμα, όπου ο ένας βάλλει κατά του άλλου, είναι λογικό, το κόμμα της αριστεράς να έχει πάρει προ πολλού την κατιούσα με προορισμό το 5-3%, ποσοστό που είχε ως ΚΚΕ Εσωτερικού.

Σίγουρα δεν είμαστε αριστερολόγοι και δεν γνωρίζουμε πολλά για τα ενδοοικογενειακά της αριστερής λογικής. Εκείνο όμως που καταγράφουμε από τις συμπεριφορές των στελεχών, από τις ίντριγκες, τις «μπηχτές» της παραιτήσεις, τις μη παραιτήσεις και μία θολή εικόνα που επικρατεί στο εσωτερικό του, μοιραία το κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ασκεί τα καθήκοντά του και επιτρέπει στην κυβέρνηση να λειτουργεί ανεξέλεγκτα με ότι άσχημο μπορεί αυτό να σημαίνει για τον μέσο πολίτη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός αποστολής και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο κόσμος της αριστεράς, θα στείλει το κόμμα της κεντροαριστεράς; Της αριστεράς; – αυτό ακόμη δεν έγινε αντιληπτό από τον μέσο πολίτη, δηλαδή σε ποιόν χώρο μπορεί κάποιος να κατατάξει αυτόν τον πολιτικό φορέα που χάρις στον αλλοπρόσαλλο τρόπο που ψηφίζουν οι Έλληνες, βρέθηκε να κυβερνά την Χώρα με τα γνωστά καταστροφικά οικονομικά αποτελέσματα.

Με αυτή την λογική, το κόμμα των «Δημοκρατικών», σύμφωνα με τους εξ Αμερικής σπόνσορες του Κασσελάκη που οραματιζόταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά το πρότυπο της Αμερικής, μάλλον πάει περίπατο.