«ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ 88η ΔΕΘ

»

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 88ης ΔΕΘ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου του 2024,

ώρα 18:00, Άγαλμα Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη.

          Το Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης συμμετέχει στη συγκέντρωση – συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή όλων των συνδικαλιστικών φορέων στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο στις 07 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 18:00 στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου.

          Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της Ξάνθης, να πάρουν μέρος μαζικά στην πανεργατική κινητοποίηση, να δώσουμε όλοι μαζί σαφές μήνυμα ότι δεν τελείωσε τίποτα, να διαδηλώσουμε ενάντια σε όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά.

          Η φετινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη ΔΕΘ γίνεται κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για τους εργαζόμενους, αφού το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας συνεχίζεται, οι μισθοί τους παραμένουν καθηλωμένοι και ταυτόχρονα εξανεμίζονται από το πρώτο δεκαπενθήμερο, γεγονός που τους οδηγεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Παράλληλα, η ακρίβεια στη στέγη έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις με τους εργαζόμενους να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στα πανάκριβα ενοίκια. Οι εργαζόμενοι, ειδικότερα σε νησιωτικές και τουριστικές περιοχές, αδυνατούν να βρουν σπίτι, κυρίως, λόγω επέκτασης της βραχυχρόνιας μίσθωσης.

          Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης θα διαθέσει λεωφορεία για την μεταφορά των συναδέλφων από Ξάνθη για Θεσσαλονίκη με επιστροφή. Παρακαλούνται τα Πρωτοβάθμια Σωματεία να αποστείλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης (adedy.xanthi@gmail.comμέχρι την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024. Κατάσταση των συναδέλφων που θέλουν να παραβρεθούν στο συλλαλητήριο.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Με τιμή

Ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Ευστρατίου

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ξάνθης

Πληροφορίες: Χαράλαμπος Ευστρατίου – Τηλ.:  (+30) 6945 57 54 54