ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΙΑΦΕΥΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ.

Συνελήφθησαν 7 διακινητές οι οποίοι εμπλέκονται σε τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ

 

Δυστυχώς οι αριθμοί που ανακοινώνει κάθε ημέρα η Ελληνική Αστυνομία είναι αμείλικτοι  και κόντρα στις κυβερνητικές δηλώσεις,  που λένε ότι   μεταναστευτικές ροές  μειώνονται την στιγμή που αυτές συνεχίζονται αμείωτες.

Δυστυχώς, η επικοινωνιακή αντιμετώπιση του τεράστιου Εθνικού Προβλήματος από την πλευρά της κυβέρνησης, που φαίνεται να κρύβει το πρόβλημα  κάτω από το χαλί, το Έθνος, πολύ σύντομα, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την σκληρή πραγματικότητα, όταν πλέον, οι κατευθυνόμενοι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες θα ψηφίζουν κυβερνήσεις στην Χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

Η Ξάνθη σαν παθούσα, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει αδιάφοροι πολίτες όπως είναι οι κάτοικοι του Δροσερού, που μέχρι σήμερα ψήφιζαν δήμαρχο ως αντάλλαγμα για την κάθε ψήφο, λίγα ευρώ.

 

Το Δροσερό, από ένας μικρός οικισμός στις παρυφές της πόλης, με το πέρασμα των δεκαετιών, εξ αιτίας των αδιάφορων πολιτικών τοπικών ταγών,  γιγαντώθηκε με την παρείσφρηση κάθε κακοποιού στοιχείου Ρωμά από ολόκληρη την Ελλάδα.

Αποτέλεσμα, να έχει μετατραπεί σε άντρο κακουργηματικών συμπεριφορών και ο πληθυσμός του να αυξηθεί κατακόρυφα ώσπου πλέον σήμερα, η ανήλικοι Ρωμά να κλέβουν, να απειλούν τις ζωές και τις περιουσίες των Ξανθιωτών και να μην ιδρώνει κανενός το αυτί.

Κάτι ανάλογο είναι σε εξέλιξη σε όλη την χώρα.

Η αύξηση της εγκληματικότητας κατακόρυφη.

Η αιμορραγία στους δημόσιους πόρους για την συντήρηση στρατιών λαθρομεταναστών, στερεί από τους Έλληνες Πολίτες πόρους για να συνεχίσουν να δημιουργούν και το κυριότερο όλων, σε μία πεντηκονταετία από σήμερα, ο πληθυσμός της Ελλάδος, σύμφωνα με την προοδευτικότητα των μετρήσεων και των στοιχείων των οργανισμών, δείχνουν ότι πλέον οι αλλοδαποί θα καθορίζουν το πολιτικό σύστημα που θα κυβερνά την Ελλάδα γιατί απλούστατα οι Έλληνες, θα είναι μειοψηφία μέσα στην Χώρα τους.

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση, εκτός από το ότι σφυρίζει αδιάφορα, προσπαθεί λέγοντας ψέματα στους Έλληνες πολίτες, να φορτώσει το πρόβλημα στην επόμενη κυβέρνηση.

 

ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΗΣ ΠΙΚΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ  Α.Μ.Θ.

 

Συνελήφθησαν την (28-8-2024), σε περιοχές του Έβρου και της Ξάνθης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας, Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, επτά διακινητές, εκ των οποίων πέντε ημεδαποί και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις, μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί σε αγροτική περιοχή του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ σε περιοχές του Έβρου, αστυνομικοί των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν αρχικά τον έναν ημεδαπό, διότι επιχείρησε να επιβιβάσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου να τους προωθήσει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας και ακολούθως ακόμη δύο ημεδαπούς – συνεργούς του, που επέβαιναν σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και όπως διαπιστώθηκε είχαν παραδώσει νωρίτερα στον πρώτο συλληφθέντα το όχημα μεταφοράς των μη νόμιμων μεταναστών.

Στην τέταρτη περίπτωση, το ίδιο βράδυ στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις (3) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τέσσερις υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, Ξάνθης, Τυχερού και Φερών Αλεξανδρούπολης.