ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΠΑΛΙΑΣ
ΠΟΛΗΣ

Όταν ο αυτοδιοικητικός χρησιμοποιεί ακόμη και τις γνωριμίες του από την γειτονική Βουλγαρία, που σπούδαζε ως φοιτητής για να ενισχύσει με επισκέπτες την πόλη του, σε μία προσπάθεια να κεφαλαιοποιήσει για χάρι της αύξησης του τουρισμού στην Ξάνθη, αυτό που του αρμόζει είναι ένα εύγε.

 

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΓ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΠΙΑΤΣΑ» ΑΙΣΘΗΤΗ ΑΛΛΑ, ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ

Όπως δείχνει η υπογραφή για τη σύμβαση υλοποίησης του έργου με τίτλο : “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ LED ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΤΥΠΟΥ LED ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ”, πιάνει τόπο το 1,3 περίπου εκατομμύρια ευρώ στον δήμο Αβδήρων.
Ο Γ. Τσιτιρίδης μετά την απουσία του από τα τοπικά ΜΜΕ (η αλήθεια είναι ότι δεν σήκωνε ούτε το τηλέφωνο, το έχουν αυτό οι ντόπιοι πολιτικοί, βλέπεται ότι δεν είναι προεκλογική περίοδος μοιραία «γράφουν» κάποια πράγματα, μέχρι την επόμενη προεκλογική περίοδο, στα παλαιότερα των υποδημάτων τους) και ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως αυτό, στην περίπτωση του Γ. Τσιτιρίδη, μπορεί κάποιος να το παραβλέψει και φυσικά ο λόγος είναι ότι παρουσιάζει έργο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΡΕΝΙΔΗΣ – «ΜΑΛΩΜΕΝΟΣ» ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ή ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;

Ο λόγος φυσικά για τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ που τον αναζητούσαμε στο τηλέφωνο προκειμένου να τον ρωτήσουμε για την απόφαση του Δ.Σ της Δημοτικής επιχείρησης, αλλά δυστυχώς, όπως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Δρεμσίζης, κρατά επτασφράγιστο μυστικό τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ,έτσι και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ, Γιάννης Ζερενίδης, ένας αξιολογότατο επιστήμονας κατά τα άλλα,δεν σήκωνε το τηλέφωνο για να μας διευκρινίσει κάποια πράγματα σχετικά με την απόφαση της κατάργησης από το οργανόγραμμα της ΔΕΥΑΞ, του τμήματος καταμετρητών υδρομετρητών λόγω έλλειψης προσωπικού όπως εισηγήθηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ.

Ειλικρινά δεν είχαμε καμία διάθεση να συνομιλήσουμε με τον κ. Πρόεδρο εφ όσον ο ίδιος δεν το επιθυμούσε.
Ο λόγος που επιδιώξαμε την συνομιλία μαζί του ήταν ότι φιλοξενήσαμε την θέση της αντιπολίτευσης πάνω σε αυτό το θέμα και ποιο συγκεκριμένα του Σ. Μελισσόπουλου και δεοντολογικά ζητήσαμε την θέση του Προέδρου.
Δεν μας έκανε την τιμή.