ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΔΙΑΚ ΞΑΝΘΗΣ

     

  Η Ομάδα Διάσωσης και Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων ΟΔΙΑΚ βρίσκεται και φέτος ξανά στην πρώτη γραμμή, προσφέροντας τις υπηρεσίες της στις πολυαναμενόμενες Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης. Με μια ομάδα 10 εξειδικευμένων διασωστών ανά υπηρεσία, η ΟΔΙΑΚ εγγυάται την άμεση και αποτελεσματική παροχή υγειονομικής περίθαλψης, σώζοντας ζωές σε κάθε απρόβλεπτη κατάσταση. Η ΟΔΙΑΚ αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα της διάσωσης και της ανθρωπιστικής βοήθειας. Κάθε μέλος της ομάδας είναι ένας εξειδικευμένος διασώστης, με εκπαίδευση αιχμής και πιστοποιήσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς, όπως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης και το Prehospital Trauma Life Support(PHTLS).

 Εξοπλισμένοι με τον πλέον σύγχρονο υγειονομικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, οι διασώστες της ΟΔΙΑΚ είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα σε κάθε ανάγκη, από μικρά ατυχήματα μέχρι σοβαρότερα περιστατικά.

Για την ΟΔΙΑΚ, η συμμετοχή στις Γιορτές Παλιάς Πόλης Ξάνθης είναι περισσότερο από μια δέσμευση. Είναι μια αποστολή.

Ο σταθμός Πρ. Βοηθειών μας, βρίσκεται έξω από το αναψυκτήριο ΄΄Ο Κήπος΄΄. Σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε για το έργο και τις δράσεις τις ομάδας.

τηλ γραμματείας 6940746304 

 e-mail: odiak2016@gmail.com