Ο Μ. Τσέπελης χαιρετίζει την έναρξη του έργου της Λ. Στρατού

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη «Δύναμη για το Αύριο» του Μανώλη Τσέπελη, σχετικά με την επανέναρξη του έργου της Λεωφόρου Στρατού, σημειώνει τα εξής:

 

Έστω και αργά η δημοτική αρχή Κοντού κατάλαβε το λάθος της. Αντιλήφθηκε, ότι ήταν παράνομο να σταματήσει το έργο «Ανάπλαση και Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας της Λεωφόρου Στρατού», και μετά από επτά μήνες πήρε και πάλι εμπρός!

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.

 

Οτιδήποτε έπρεπε -θεωρητικά ή πρακτικά να αλλάξει- θα μπορούσε να γίνει, εν εξελίξει των εργασιών. Άλλωστε, αυτό σημαίνει Τοπική Αυτοδιοίκηση: να διορθώνεις να εμπλουτίζεις να επικαιροποιείς, στον «καμβά» που έχεις παραλάβει και εργάζεσαι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας η οποία σε εξέλεξε ακριβώς για αυτόν τον λόγο…

 

Χαιρετίζουμε, λοιπόν, την «επανεκκίνηση» -όπως θέλει να την αποκαλεί η διοίκηση Κοντού- της διαδικασίας, αντιλαμβανόμενη προφανώς και η ίδια πως οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση θα σήμαινε απώλεια χρημάτων για τον Δήμο Ξάνθης!

 

Ακόμα και σε αυτό το «μικροπολιτικό» και σίγουρα «μη δημιουργικό» τοπίο, πιστεύουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική, αλλά και το αίσθημα ευθύνης προς την τοπική κοινωνία και οι προσπάθειες που καταβάλαμε για τη βιώσιμη ανάπτυξη: την περιβαλλοντική, κοινωνική και οικονομική εξέλιξη του Δήμου Ξάνθης, μέσα από έργα και μελέτες που παραδώσαμε στη νέα διοίκηση, θα αποδώσουν καρπούς.