ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΕΛΕΥΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ

Είναι γεγονός ότι πλέον είναι μία καθημερινότητα η απώλεια των ζωών των λαθρομεταναστών, οι οποίοι ενώ ξεκινούν να βρουν το όνειρό τους στον παράδεισο της Ευρώπης, αφήνουν τις ζωές τους έρμαιο των δουλεμπόρων, οι οποίοι, προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη δεν διστάζουν να οδηγήσουν τους ανθρώπους που μεταφέρουν στον θάνατο.

Μήπως τελικά πρέπει να ενημερωθούν με κάποιον τρόπο οι δυστυχείς λαθρομετανάστες που βρίσκονται στην άλλη πλευρά των συνόρων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ότι ο παράδεισος και η κόλαση είναι κρυμμένοι στους δρόμους της Θράκης;

Τροχαίο δυστύχημα με μια γυναίκα νεκρή και πέντε τραυματίες, ανάμεσα τους και ένα μικρό παιδί, σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου-Λάδης, στην διασταύρωση προς Ποιμενικό, σύμφωνα με το evros-news.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το τροχαίο έγινε κατά την καταδίωξη ενός Ι.Χ αυτοκινήτου με βουλγαρικές πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν λαθρομετανάστες άγνωστης εθνικότητας, η οποία ξεκίνησε από το νότιο κόμβο της Ορεστιάδας. Ο διακινητής προσπαθώντας να ξεφύγει από τους Συνοριοφύλακες, ακολούθησε τον δρόμο Λεπτής-Αμπελακίων και από εκεί κατευθύνθηκε προς Ποιμενικό με ιλλιγγιώδη ταχύτητα όπως λένε κάτοικοι του χωριού μέσα από το οποίο πέρασε.

Προσπαθώντας να βγει όμως στην επαρχιακή οδό Διδυμοτείχου-Λάδης, έφυγε κατ’ ευθείαν στα χωράφια και ανατράπηκε. Με τραγικό απολογισμό τον θάνατο μιας γυναίκας και τον τραυματισμό των άλλων πέντε επιβαινόντων, ανάμεσα τους και ένα παιδί.

Στο σημείο υπήρχαν 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο Πυροσβεστικά οχήματα και φυσικά τα περιπολικά της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διακινητής είναι αλλοδαπός, από το Κόσοβο.