Χατζηγγενέ Ιρφάν, αυτοθαυμασμός για τα αυτονόητα

Ο κλασικός πολιτικός καιροσκόπος, Χατζηγγενέ Ιρφάν, ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη για την χρηματοδότηση του  πυροσβεστικό κλιμάκιο στον δήμο Μύκης

Ως κλασικός πολιτικός καιροσκόπος, ο περιφερειακό σύμβουλος της διοικούσας παράταξης, με φόντο την πυροσβεστική, συνεχίζει με την μέθοδο του αυτόκλητου σωτήρα, να εμπαίζει την νοημοσύνη των πολιτών της Ξάνθης και παράλληλα παρουσιάζει, στην λογική του «γλειψίματος»  τον Περιφερειάρχη ως σωτήρα, ευχαριστώντας τον για το αυτονόητο, δηλαδή την χρηματοδότηση ενός πυροσβεστικού σταθμού στην Μύκη θαρρείς και θα τα πληρώσει ο ίδιος ο Χατζηγγενέ και ο Περιφερειάρχης από την τσέπη τους.

Έλεος ποια με τις αναχρονιστικές λογικές κ. Χατζηγγενέ.

Ποιο συγκεκριμένα ο κ. Χατηγγενέ στην ανάρτηση του αναφέρει:

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κύριο Χριστόδουλο Τοψίδη, για την ιδιαίτερη ευαισθησία που έδειξε στο θέμα της ίδρυσης του πυροσβεστικού κλιμακίου στον ορεινό όγκο του Δήμου Μύκης. Ειδικότερα, η απόφασή του να επιχορηγηθεί με το ποσό των 215.000 ευρώ η μελέτη, επισκευή και διαμόρφωση του χώρου που θα στεγάσει το πυροσβεστικό κλιμάκιο, είναι άξια αναφοράς.

Η χρηματοδότηση αυτή θα καλύψει όλες τις απαραίτητες εργασίες για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου, ο οποίος θα εξυπηρετεί τη στάθμευση των πυροσβεστικών οχημάτων και την άνετη και ασφαλή διαμονή των υπαλλήλων. Η ίδρυση του πυροσβεστικού κλιμακίου αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας στην περιοχή μας και την άμεση ανταπόκριση σε περιστατικά πυρκαγιάς.

Η συμβολή του κυρίου Τοψίδη είναι καθοριστική για την υλοποίηση αυτού του έργου και ευελπιστούμε ότι η νέα δομή θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.