Φιλοδωρήματα: Αφορολόγητα μέχρι τα 300 ευρώ από την 1η Νοεμβρίου

Η κυβέρνηση βλέπει τους τύπους και όχι την ουσία

Φυσικά ο λόγος για το αν θα φορολογηθεί το φιλοδώρημα που παίρνει ο σερβιτόρος που είναι άριστος και προσεκτικός στην δουλειά του.

Στην παρούσα κυβέρνηση, δυστυχώς προηγείται το θεαθήναι αντί της ουσίας. Αν είναι δυνατόν να ασχολείται με τέτοια ήσσονος σημασίας για την οικονομία της Χώρας θέματα, σοβαρά μεν για τους σκληρά εργαζόμενους, γιατί σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς ότι παραπάνω βγάλει ο εργαζόμενος θα στηρίξει το σπίτι του, αλλά να ασχοληθεί η κυβέρνηση μην χάσει κάποια λεπτά του ευρώ που είναι το φιλοδώρημα, φορολογητέα ύλη, ενώ οι μεγαλόσχημοι καρχαρίες δεν πληρώνουν φράγκο στην εφορία, αυτό ξεπερνά κάθε λογική.

Προφανώς η κυβέρνηση, έξω από την πραγματικότητα, νομίζει ότι εκτός από την Μύκονο και άλλα γνωστά θέρετρα , οι σερβιτόροι έχουν όλοι την δυνατότητα να βγάζουν 300 ευρώ τον μήνα.

Αυτό κατά την ταπεινή μας άποψη, αποδεικνύει περίτρανα, ότι οι παροικούν τες  των Αθηνών υπουργοί,  ή δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους, ή δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα που βιώνει ο μέσος πολίτης που  για να αφήσει φιλοδώρημα 300 ευρώ τον μήνα στον σερβιτόρο πρέπει να είναι Ωνάσης και βάλε.

Ήμαρτον.

Ελπίζουμε μετά από αυτήν την «σοβαρή» παρέμβαση, η κυβέρνηση να μην ξεχάσει να ζητήσει την ψήφο των εργαζομένων στην εστίαση, που δικαιούνται και πρέπει να πάρουν κάτι παραπάνω από τον μισθό τους γιατί στην πραγματικότητα αυτοί είναι που στηρίζουν την πραγματική οικονομία.

Φαντασθείτε στην εστίαση να υπάρχουν κακότροποι και κακοπληρωμένοι σερβιτόροι.

Θα έκλειναν όλα τα μαγαζιά.

Και όσο για το τυρί στην φάκα, ότι τάχα μου οι κακοί επαγγελματίες τους αδικούν παρακρατώντας το φιλοδώρημα, προφανώς έχουν την δική τους εικόνα μπροστά, που με την φορολογία κλέβουν τον ιδρώτα των φορολογουμένων.

Ελπίζουμε όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών, να μην πούνε ότι τους γλύτωσαν από τα νύχια των κακών αφεντικών.

Από λαϊκιστές και απατεώνες, όλα να τα περιμένει κανείς.

Α.Π.