Α.Σ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΞΑΝΘΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Χρυσό Μετάλλιο για τον Ελευθεριάδη Θεόδωρο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας Συμμετοχής Παίδων – Κορασίδων

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΞΑΝΘΗΣ “Ανατολική Δύναμη” με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη νέα επιτυχία του αθλητή μας Ελευθεριάδη Θεόδωρου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας Συμμετοχής Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2024 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα. Ο Ελευθεριάδης, υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Ιωάννη Θεοδώρου, απέδειξε για άλλη μια φορά την αφοσίωση και το ταλέντο του, φέρνοντας τιμή στον σύλλογό μας και στην πόλη της Ξάνθης.

Στο ίδιο πρωτάθλημα, οι αθλητές του συλλόγου μας Τσιναρίδου Αθανασία και Πέτρου Νικόλαος συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων έως 21 ετών. Αν και δεν κατάφεραν να διακριθούν, η απόδοσή τους ήταν εξαιρετική, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο σύλλογος “Ανατολική Δύναμη” συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές και τον προπονητή τους για τις προσπάθειές τους και την αφοσίωσή τους στο άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ. Συνεχίζουμε με ενθουσιασμό και δυναμική πορεία για νέες επιτυχίες.

Με εκτίμηση,
ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΞΑΝΘΗΣ “Ανατολική Δύναμη”