ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ, ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ  ΟΤΙ Η ΣΚΛΗΡΗ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ

Τελικά στην Ελληνική βουλή, αντί να συζητούν πώς θα σώσουν από τις πυρκαγιές την Ελλάδα – που ήταν και το θέμα της συζήτησης, άνοιξαν μία «πολιτική» συζήτηση, για το ποιος από τους δύο μονομάχους, Μητσοτάκης ή Ανδρουλάκης, θα δείξει την πόρτα εξόδου ή εισόδου – ανάλογα με το ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει – στον άλλον.

Θα πρέπει να γνωρίζουν και οι δύο ότι εκεί είναι να λύνουν τα βάσανα του κοσμάκη και όχι να παριστάνουν τα κοκόρια.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ…

Το πιθανότερο είναι ότι στις ερχόμενες εκλογές, να αλλάξει το πολιτικό τοπίο και να βρεθούν και οι δύο εκτός «νυμφώνος» βλέπε Βουλή

ΓΙΑΤΙ

Ο μεν Κ. Μητσοτάκης, μετά και τα καρφιά του Πρωθυπουργού μέσα στην Βουλή για τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, κανείς δεν ξέρει, μέσα στην τριετία, πως θα αντιδράσει ο δεύτερος, αν συνεχιστεί η περίεργη σχέση αγάπης – μίσους μεταξύ του προέδρου της Κυβέρνησης και του Ερντογάν, κάτι που κρατά σε συναγερμό τον Α. Σαμαρά και δεν γνωρίζουμε αν δεν «τραβήξει» τους βουλευτές που συμπορεύονται μαζί του και δεν τον «ρίξει».
Το έκανε στο παρελθών με τον πατέρα Μητσοτάκη γιατί όχι και τώρα.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ…

Δεν έχει ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά πέντε ή έξη δελφίνους, οπότε η πορεία του στο κόμμα δεν θα είναι ανέφελη και κανένας δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι.

Με λίγα λόγια υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα, οι δύο άνδρες, να μην καταφέρουν να κρατήσουν τις απαραίτητες ισορροπίες μέσα στα κόμματα που διοικούν και να βρεθούν μπροστά στην έκπληξη όταν ο λαός δείξει την πόρτα εξόδου από την βουλή με την ψήφο του.

Θα πρέπει να αντιληφθούν οι «ορεξάτοι» πολιτικοί του τόπου, ότι μέσα στην βουλή, θα πρέπει να συζητούνται τα προβλήματα του κοσμάκη που οι διαχρονική πολιτική ανικανότητα τους τον έφερε στο μη παρέκει.