Διαβάζουμε στην συνέντευξη του υπουργού προστασίας του πολίτη και λέμε ότι μάλλον πρέπει να κλάψουμε αντί να γελάσουμε: «Την άμεση μεταφορά αστυνομικών στην Ξάνθη που θα αναλάβουν το Δροσερό, και άλλους οικισμούς με αυξημένη παραβατικότητα, προανήγγειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης».

Ειλικρινά δεν ξέρω τι του είπανε του Χρυσοχοίδη οι ντόπιοι πολιτικοί παράγοντες, αλλά αυτή του η δήλωση προφανώς απευθυνόταν σε «σανοφάγους»
Αλήθεια η δουλειά ενός υπουργού είναι να φέρει αστυνομικούς στην Ξάνθη για να γλυτώσουν τους Ξανθιώτες από τους Δροσερίτες;
Ρε θα μας τρελάνετε σε τούτον τον τόπο;

Το Δροσερό είναι πρόβλημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και των Αξιωματικών της Αστυνομίας που υπηρετούν στην Ξάνθη και ξέρουν πάρα πολύ καλά να κάνουν την δουλειά τους και άρα η δήλωση του Χρυσοχοίδηήταν ήταν για να πει στους Ξανθιώτες πόσο καλός πολιτικός και υπουργός είναι και θα πρέπει να ξαναψηφίσουν αυτόν και τον συρφετό της κυβέρνησης.
Λοιπόν για να μην δουλευόμαστε «αναμεταξύ» μας.

Η δουλειά της αστυνομίας της Ξάνθης είναι να πρωτεύσει τους πολίτες από το έγκλημα από όπου και αν προέρχεται.

Δουλειά του υπουργού είναι να δώσει αστυνομικούς, εξοπλισμό και φυσικά καμμιά αύξηση στα «μισθά» των αστυνομικών για να μπορούν οι άνθρωποι απρόσκοπτα να κάνουν την δουλειά τους που δεν είναι άλλη από το να προστατεύσουν τοςυ πολίτες.
Μήπως τα τοπικά κομματικά «τζιμάνια» της Ξάνθης όπως ο Αλέξανδρος Ταμπουρατζής να παρακαλούσε τον υπουργό Χρυσοχοίδη να στήσει μια σκοπιά έξω από το Δροσερό για να μας φυλάει ο ίδιος αφού η αστυνομία του δεν τα καταφέρνει;

Ήμαρτον κύριε.

ΔΡΟΣΕΡΟ: Επιμένουμε δεν είναι λύση η υλοποίηση της πρότασης του υπουργού.

Αν μία άλλη κοινωνική ομάδα δείξει παραβατική συμπεριφορά παρόμοια με του Δροσερού, τι θα κάνει ο υπουργός Χρυσοχοϊδης; Θα φέρει τα ΕΚΑΜ;

Δηλώσαμε από την αρχή ότι είμαστε αντίθετοι με την υλοποίηση της πρότασης του υπουργού Χρυσοχοίδη για την απόσπαση 40 αστυνομικών από όλες τις γωνιές της Ελλάδος για να λύσουν το πρόβλημα της παραβατικής συμπεριφοράς ορισμένων κατοίκων του Δροσερού.

Είμαστε αντίθετοι πρώτον γιατί είναι Έλληνες Πολίτες και άρα δεν μπορεί να στιγματισθεί μία Ελληνική περιοχή στην Ελληνική Επικράτεια, εκτός αν η Θράκη και η Ξάνθη, δεν ανήκει στην Ελληνική επικράτεια με δεδομένο ότι οι υπουργοί με έργα και λόγια όπως καλή ώρα ο στιγματισμός ενός οικισμού με την επίσημη βούλα του κράτους, και σίγουρα δεν είμαστε περισσότερο δημοκράτες από όσο χρειάζεται για να λειτουργεί η κοινωνία, και μακρυά από εμάς τα «προοδευτικά» απομεινάρια του ΣΥΡΙΖΑ και του Στάλιν.

Είμαστε κάθετοι σε αυτό και ζητούμε απλά η αστυνομία της Ξάνθης να κάνει την δουλειά της και η δουλειά της είναι να προστατεύει τις περιουσίες και τις ζωές των πολιτών είτε αυτοί μένουν στην Ξάνθη είτε στο Καστελόριζο.

Άρα για να κάνει καλά την δουλειά της η αστυνομία της Ξάνθης πρέπει να είναι επανδρωμένη στο 100% και εξοπλισμένη αντίστοιχα στο 100%. Μήπως τελικά ο υπουργός με αυτή την κίνηση προσπαθεί να καλύψει την ανεπάρκειά του;

Μήπως τελικά δεν φταίνε μόνο οι Δροσερίτες;