Προσκυνηματική Εκδρομή: Ιωάννινα- Γράμμο 26-28 Αυγ’16

Μνημόσυνο υπέρ Πεσόντων 1946-1949,σε Γράμμο –Βίτσι.

 

  1. Σας πληροφορούμε ότι, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διενεργεί ετησίως η ΕΑΑΣ, σύμφωνα με το σχετικό, διοργανώνουμε εκδρομή – προσκύνημα στο ΓΡΑΜΜΟ (Μνημείο στη ΒΟΥΡΜΠΙΑΝΗ ΚΟΝΙΤΣΗΣ), με δύο(2) διανυκτερεύσεις στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Η εκδρομή θα συνδυαστεί με επίσκεψη στα Ζαγοροχώρια, στο Αρχαίο Θέατρο στη ΔΩΔΩΝΗ στο Σπήλαιο ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ Ιωαννίνων, Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, ΒΡΕΛΛΗ κλπ. ( Θα εκδοθεί λεπτομερές πρόγραμμα) .

Untitled XASAPIS 5

  1. 2. Τα έξοδα κίνησης του Λεωφορείου, μετάβαση- επιστροφή, θα καλυφτούν από την ΕΑΑΣ.
  2. Το Παράρτημα εξασφάλισε, δελεαστικές τιμές και για τις δύο(2) διανυκτερεύσεις στο Ξενοδοχείο 3 *: «GRAND PALLADION HOTEL », στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων. ( ιστοσελίδα: www.palladionhotel.gr).
  3. Η συνολική τιμή της εκδρομής, ανά άτομο, για τις δύο(2) διανυκτερεύσεις (με πρωινό), όπως και της κίνησης από και προς Ζαγοροχώρια και τους άλλους τοπικούς προορισμούς, είναι : 50€ σε δίκλινο, 45 € σε τρίκλινο  και 75€ σε μονόκλινο.
  4. Προκειμένου να προβούμε στην αρχική κράτηση με την παραπάνω τιμή, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε έγκαιρα τον αριθμό συμμετοχών, όπως και τον επιθυμητό συνδυασμό δωματίου .(μονόκλινο/2κλινο,κλπ).
  5. Παρακαλούμε για την αρχική δήλωση συμμετοχής σας, μέχρι 5 Ιουλ. ‘15. ( email, FAX, τηλέφωνο, Κατάσταση ΛΑΦΞ, στο Γραφείο, κλπ).

.