Την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:00 πμ στο Ξενοδοχείο GALAXY σε μια κατάμεστη αίθουσα από Καβαλιώτες φίλους της Παιδόπολης, έγινε η πρώτη, για το 2017, εκδήλωση του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: οι Βουλευτές κύροι Κωνσταντίνος Μορφίδης, Γεώργιος Παπαφιλίππους και Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, η Δήμαρχος κυρία Δήμητρα Τσανάκα, η Αντιδήμαρχος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων κυρία Κορίνα Χιώτη – Πρασσά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» κύριος Μάκης Παπαδόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Ιωαννίδου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κύριος Νίκος Ξανθόπουλος, ο Πρόεδρος του Κ. Κ. Π. Π. ΑΜΘ κύριος Σωτήρης Σωτηριάδης, η αναπληρώτρια Προέδρου και υπεύθυνη του Π.Π.Π. Καβάλας κυρία Μαίρη Κωσταράκη, η πρώην Πρόεδρος του Κ. Κ. Π. Π. ΑΜΘ κυρία Μαρίνα Φιλιππίδου, η Πρόεδρος της ΠΝΟΗΣ κυρία Ιωάννα Χατζηβαρύτη, η Πρόεδρος του Σωματείου «Άγιος Νέστωρ» κυρία Νίκη Ανέστη, η Γεν. Γραμματέας και εκπρόσωποι του Σώματος Ελληνικού Οδηγησμού του τοπ. Τμήματος Καβάλας, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Βυζαντινής και Λόγιας Μουσικής Ρωμανός ο Μελωδός» κυρία Σοφία Νεοχωρήτου, ο Αντιπρόεδρος της «Θασιακής Ένωσης Καβάλας» κύριος Νικόλαος Τσιλογεώργης, ο Πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου «Βρακοφόροι Καβάλας» κύριος Αντώνης Κάτανας, η εκπρόσωπος των «Παραμυθάδων» κυρία Αδελαΐδα Ράπτη, η Πρόεδρος των «συνταξιούχων Δημοσίων υπαλλήλων» κυρία Έλλη Τσολακίδου, το προσωπικό του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας, τα παιδιά, οι φίλοι και τα μέλη του κοινωνικού – εθελοντικού Σωματείου μας που είχαν την ευκαιρία μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα χαράς να συζητήσουν για τους σκοπούς και τους στόχους του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας.   Το έθιμο φέτος ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πάτερ Μιχαήλ της ενορίας του Αγίου Νικολάου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ που παραβρέθηκαν και κάλυψαν την εκδήλωση.

Από τον Πρόεδρο του Σωματείου έγινε αναδρομή στην πλούσια δράση μας: στη σημαντική – πανελλαδικής εμβέλειας και μοναδική Ημερίδα που συνδιοργανώσαμε στις 15.05.2016 με τίτλο «Παιδιά μιας Διαχρονικής Κρίσης», στην εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εκδρομή που πραγματοποιήσαμε για τα παιδιά της Παιδόπολης στο Σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών, στην επετειακή μεγαλειώδη Μουσική Βραδιά με την συμμετοχή των «fortissimo» και της χοροδίας του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας.

Ανακοινώθηκε επίσημα, η δημιουργία ταμείου ενύσχησης των ενήλικων κοριτσιών που απομακρίνονται από την Παιδόπολη και δεν έχουν κανένα στήριγμα στα πρώτα τους βήματα, στη μετάβασή τους στην κοινωνία.

Ανακοινώθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις για το 2017.

Όλοι οι συμμετέχοντες στάθηκαν τυχεροί στη λαχειοφόρο που ακολούθησε. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους 47 χορηγούς της λαχειοφόρου μας!!!

Περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας, στο τηλ. 6947184264 Παναγιώτης Αγαπητός, στο face book: «Φίλοι Παιδόπολης» και στην Ιστοσελίδα: www.filoipaidopoli.weebly.com  .