Όπως δείχνουν τα πράγματα οι γνωστοί άγνωστοι του Δροσερού ξαναχτύπησαν και μάλιστα κάνοντας χοντρή ζημιά όχι μόνο στον Ορφέα αλλά και στην ψυχή των Ξανθιωτών.

 

Στο πλευρό των Ξανθιωτών και η ΝΟΔΕ Ξάνθης πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού ο Σάκης Λουκμακιάς είναι υπεύθυνος Αγροτικού του κόμματος στην Ξάνθη. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό ήταν η αιτία που ο Δαλάτσης είχε τις ενστάσεις με δεδομένο ότι για να φτάσει το ΠΑΣΟΚ να έχει την δυναμική της ΝΔ θα περάσουν χρόνια και φαντάζομαι ο Δαλάτσης και ο κάθε Δαλάτσης δεν έχει χρόνο ηια χάσιμο.

 

 

Σίγουρα το μήνυμα του προέδρου των αιμοδοτών Γιάννη Παπαχρόνη μέσα από την επιστολή στήρηξης των πρωτοβουλιών του νοσοκομείου για την εθελοντική αιμοδοσία τα απογευματινά, δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο από κάποιους μέσα από το νοσοκομείο που φαντάζονται ακόμη έναν σύλλογο αιμοδοτών στην Ξάνθη προσπάθειες που στο παρελθών με πρωταγωνιστή τον Μάντατζη δεν ευοδώθηκαν.

Άς έχουν κάποιοι το νού τους σε αυτούς τους πονηρούς καιρούς που ζούμε. Δεν είναι όλα τόσο αθώα όσο φαίνονται.

Καλές και άμεσες  οι αντδράσεις των Ξανθιωτών πολιτικών των ΑΝΕΛ Ούτση και Σγουρίδη για την μη σύνομη σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την διπλωματία λειτυργία της Άγκυρας και του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής αλλά η Αθήνα ακούει; Η δικαιωσύνη ακούει; Θέλει να ακούσει ή βολεύεται στα πολιτικά της παιγνίδια αδιαφορόντας για την πορεία των πραγμάτων στα Εθνικά θέματα και ιδιαίτερα σε αυτό της ακριτικής Θράκης;

 

Να πούμε και ένα μπράβο στους κυνηγούς που το κέφι τους δεν σταματά όχι μόνο όταν χορεύουν αλλά σε όλες τις εκφάνσεις του βίου τους. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι.