Κάθε μέρα που θα περνάει, προκειμένου  ο Τσίπρας και η παρέα του να μείνει και άλλο στις καρέκλες της εξουσίας, θα δείχνει όλο και ποιο σκληρό πρόσωπο.

Αυτό που έγινε σήμερα με τους αγρότες της Κρήτης που ήρθαν να δουν τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, δείχνει αυτό ακριβώς το πρόσωπο της σκληρής, βίαιας και αλαζονική μορφής του καθεστώτος.

Η δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  υποδέχθηκε σήμερα τους διαμαρτυρόμενους αγρότες της Κρήτης στην Αθήνα με Μ.Α.Τ. και δακρυγόνα.
            Αυτοί που τους υποσχέθηκαν τα πάντα για να αρπάξουν  την ψήφο τους, τους ”αποζημίωσαν“ τελικά με μία άγρια φοροεπιδρομή των εισοδημάτων τους, με γιγάντωση των ασφαλιστικών τους εισφορών, με εκτίναξη του κόστους παραγωγής, με αποστέρηση κάθε δυνατότητας ανάκαμψης και προοπτικής και όταν αντέδρασαν για όλα τα παραπάνω τους ξυλοφώρτωσαν. Σε αυτή την αγανάκτηση  των αγροτών, η Κυβέρνηση απαντά για δεύτερη φορά, με ό,τι της εχει απομείνει. 
  Με βία και αλαζονεία. Σήμερα ένιωσαν στο κορμί τους την βία του ΣΥΡΙΖΑ, άραγε αύριο άν ολόκληρος ο ελληνικός λαός βγεί στους δρόμους και απιτήσει αυτά που του έκλεψαν τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

ΘΑ ΚΑΤΕΒΆΣΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΞ;