Ξεκάθαρος ο μελλοντικός Υπουργός Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκος. «Στην Θράκη θα εφαρμοστή η ισονομία και ισοπολιτεία»

Απαντώντας στο ερώτημα της XanthiTimes.gr αναφορικά με την δράση των ακραίων στοιχείων της μειονότητας που χρηματοδοτούνται από το Τουρκικό Προξενείο, συμπορευόμενοι με ψευτομουφτήδες και βουλευτές της μειονότητας που σκοπό έχουν να βλάψουν τα Εθνικά συμφέροντα της  χώρας μας και να μετατρέψουν την Θράκη σε Κόσσοβο, η απάντηση του υπεύθυνου τομεάρχη της ΝΔ και μελλοντικού ΥΠΕΞ Γ. Κουμουτσάκου ήταν ξεκάθαρη. «Θα εφαρμοστή η ισονομία και η ισοπολιτεία».

Πήρε ξεκάθαρη θέση στο θέμα των Πομάκων λέγοντας χαρακτηριστικά. «Η μειονότητα στην Θράκη αποτελείτε από Τουρκογενής, Πομάκους και αθίγγανους. Είναι Έλληνες Πολίτες και έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες. Θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα η ισονομία και η ισοπολιτεία».

Μιλώντας για μειονοτικούς βουλευτές οι οποίοι υποστηρίζουν ξεκάθαρα τα συμφέροντα της Τουρκίας, σημείωσε ότι όταν  η ΝΔ αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας οι κοινοβουλευτικοί θα πρέπει να εφαρμόσουν την Εθνική Πολιτική της Χώρας.

Αυτά ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην Ξάνθη την Παρασκευή, του υπεύθυνου συντονιστή του Τομέα Εξωτερικών και άμυνας της ΝΔ και βουλευτή της Β Αθηνών Γ. Κουμουτσάκου στα πλαίσια της εξωστρέφειας του κόμματος. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπου θα πρέπει να σημειωθεί ότι απουσίαζαν συγκεκριμένα, τα οποία και συμπορεύονται μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αργότερα όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα συμπορευτούν μαζί της.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή σε όλους τους πολίτες Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Ξάνθης

Στελέχη και φίλοι του κόμματος συνομίλησαν με τον Επικεφαλής του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β’ Αθηνών κ. Γιώργο Κουμουτσάκο ο οποίος ανέλαβε τον «ρόλο» του συντονιστή και αφού από νωρίς το πρωί επισκέφθηκε τους τοπικούς φορείς της Ξάνθης, ενώ είχε συναντήσεις και με τον  επιχειρηματικό κόσμο του Νομού.