Στο Τορίνο ταξιδεύει ο Ολυμπιακός για να παίξει με τη Γιουβέντους. Όπως και να το κάνουμε, το συγκεκριμένο ζευγάρι προκαλεί αναμνήσεις στους έλληνες ποδοσφαιρόφιλους.

Η δεύτερη μέρα του Τσάμπιονς Λίγκ η Τετάρτη και το ενδιαφέρον όλων (εντός Ελλάδας) θα μεταφερθούν στην Τουρίνο. Εκεί που ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Γιουβέντους, στην προμήθεια του Τάκη, ο οποίος θα φιλοξενήσει τους πρωταθλητές της Ελλάδος. Φυσικά και προσπάθεια όλων θα είναι να μην παρουσιάσει κάποιο τραγικό αποτέλεσμα, ωστόσο όλοι ελπίζουν για το καλύτερο δυνατό. Γεμάτη ματσαρίδες την ημέρα μας!

Πριν να παίξετε, ρίξτε μια ματιά στις Νόμιμες Εταιρείες Στοιχηματος!

Αρχίζουμε με το μάτς του Ολυμπιακού φυσικά. Γιουβέντους – Ολυμπιακός. Και μόνο η αναφορά του ονόματος αυτού του ζευγαριού, μας γεμίζει αναμνήσεις. Η έξοδος του Ελευθεροπούλου με τον αέρα και η χαμένη προκρισία στα “4”, το tragic evening με τα 7 γκολ στο “Ντελτελ Άλπι”. Κυρίως δυσάρεστες αναμνήσεις τώρα που το σκέφτομαι. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει εκεί στην χειρότερη δυνατή κατάσταση. Με μία ήττα-σοκ (όπως εξελίχθηκε) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον καινούριο προπονητή του Τάκη Λέσβιες (επιστρέφει μετά το τέλος του περασμένου έτους), αφού ο Μπσσνικ Χάσι, χαιρέτησε μετά το ματ με το “δικέφαλο” και με αρκετές εσωτερικές δυσκολίες να βγει προς τα έξω. Εκτός ομάδας μέχρι νεώτερα ο Κάπινο, προβλήματα με τον Ένγκελς και τον χαρακτήρα του. Και άλλα, και άλλα. Η Γιουβέντους θέλει να “αναφέρει” την ήττα από την Μπαρτσελόνα με 3-0 στην ομάδα των πρωταθλημάτων και θα επιτύχει μια “καθαρή” νίκη. Δύσκολο βράδυ για το Λέσχη και το Ολυμπιακό. Πολύ δύσκολο.

Στο πρόγραμμα έχουμε και ματς που θα μπορούσαν να είναι παιχνίδια τελικού ή τελικού. Πρώτα θα αναφέρουμε το “διαμάντι του κορμού”. Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον του Μπάγερ του Μονάχου! Το Παρίτσι της παραπαίθιας επιθετικής τριπλέτας (Νεϊμάρ, Μ’Μπάπ, Καβάνι) και των εσωτερικών προβλημάτων υποδέχεται το Μπάγερ Μόνουχου και τον Καρλό Αντσελότι. Προβλέπεται σπουδαίο παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην πρώτη θέση της ομάδας. Οι Γάλλοι είναι το αγαπημένο, αλλά μετά από καιρό θα δούμε τη Μπάγερ σε ματς που θα βρει χώρους. Ενδιαφέρον.

Το άλλο σπουδαίο παιχνίδι είναι το Ατλέτικο – Τσέλσι. Ενδιαφέρεστε ζευγάρι από όλες τις απόψεις. Πριν από δύο χρόνια έπαιξαν στα ημιτελικά μαζί, το Τσέλσι συχνά “πυκνώνει” από τους “ροχμπλάνκους” και πολλοί παίκτες που παίζουν σήμερα στο γήπεδο, έχουν αγωνιστεί για τις δύο ομάδες. Χαρακτηριστικό ότι η μετάφραση του Ντιέγκο Κόστα από το Τσέλσι στο Ατλέτικο θα ανακοινωθεί ακριβώς πριν από το παιχνίδι!

Έξω από τα δυο αυτά τα έχουμε και άλλα δυνατά ματς, στα οποία υπάρχει μια ελαφριά προτίμηση. Όπως το Σπόρτινγκ – Μπαρτσελόνα. Η Μπάρτσα είναι Μπάρτσα, ο Μέσι είναι Μέσι, αλλά όποιος είδε το Σπόρτινγκ να παίζει στο “ανοιχτό γήπεδο” και δεν τρομάζει, μάλλον λέει ψέματα.Υπάρχει “δοκιμή” για τον Βαλβέρδε και τους παίκτες του στην γειτονική Πορτογαλία.

Τούτο είναι το ΤΣΣΚΑ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έμπειρη ομάδα η ΤΣΣΚΑ, ξεκίνησε με “διπλάρα” στη Λισαβόνα και σήμερα υποδέχεται το αγαπημένο. Ο Γιουνάιτεν έχει αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν, με καλό και επιβλητικό ποδόσφαιρο και πολλές νίκες. Ο Μουρίνιο δείχνει να μην κλαπεί φέτος, όμως μια παγωμένη βράδυ στη Μόσχα δεν είναι εύκολη για κανέναν.

Στο Καραμπάγκ – Ρόμα, οι Ιταλοί είναι ο μεγάλος φαβορί και απλά δεν χρειάζεται να αυτοκτονήσουν. Στα Άντερλεχτ – Σέλτικ και Βασιλεία – Μπενφίκα παίζουν ομάδες που έχασαν την πρώτη αγωνιστική. Στο πρώτο ματς, οι Βέλγοι και οι Σκοτσέζοι θα παλέψουν για την τρίτη θέση. Στο άλλο, η Μπενφίκα θέλει να μας πείσει πως ακόμα μπορεί να παλέψει την προκρισία. Ιδωμεν.