Τα παιχνίδια της Ευρωλίγκα είναι ότι πιο ενδιαφέρον έχουμε ν’ ασχοληθούμε την Πέμπτη. Στο πρόγραμμα πάντως υπάρχει και ποδόσφαιρο με κύπελλο Ελλάδας κι Ισπανίας.

Μια Πέμπτη με περισσότερη … βασηκετική νότα, έχουμε μπροστά μας. Αν και οι προηγούμενες δύο μέρες είχαν επίσης Ευρωλίγκα, εντούτοις η ουσιαστική απουσία ποδοσφαιρικών γεγονότων (εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις) οδηγεί το ενδιαφέρον μας στον μπάσκετ! Έχουμε και Κύπελλο Ελλάδος πάντοτε, με αγώνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Έχουν δει τα νέα με τις Μόνιμες άδειες στοιχήματος

Πέμπτη με την Ευρωλίγκα ως “κυρίως πιάτο” λοιπόν. Είπαμε, αυτή τη βδομάδα έχει πολύ μπάσκετ. Τέσσερα παιχνίδια για αυτήν την ημέρα. Αυτό που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το Ολυμπιακό – Κίμκι. Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλο “διπλό” στο Τελ Αβίβ και τώρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην έδρα του, υποδεχόμενος τον Αλεξέι Σβεντ και τον Κίμκι του 3-0 (το ίδιο ρεκόρ έχουν και Ολυμπιακός και Ρεάλ). Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι παίζουν εκτός έδρας φέτος (!), Οπότε αναμένεται με μεγάλη ενδιαφέρουσα εικόνα τους.

Στα υπόλοιπα τρία ματς, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται το Μακάμπι Τελ Αβίβ που θέλει να “αναφέρει” την απώλεια από τον Ολυμπιακό. Οι Σέρβοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους πάντοτε. Η άλλη ομάδα με τρία νίκες σε ισάριθμους αγώνες, είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και τώρα καλείται να πάει στην έδρα της Ζαλγκίρις. Ο Ζαλγκίρις έκανε διπλά στην έδρα της Μπαρτσελόνα δύο μέρες νωρίτερα. Τέλος, η Μιλάνο των τριών ηττών στις πρώτες αγώνες, παίζει με την Μπαρτσελόνα. Η οποία Μπαρτσελόνα δεν έχει ξεκινήσει καλά την χρονιά της, με δύο ήττες. Οριακό μάτς για τους δύο, αν και πρόωρα.

Ποδοσφαιρικά έχουμε παιχνίδια για το κύπελλο Ελλάδος. Τέσσερα παιχνίδια. Η ΑΕΚ πηγαίνει στο Λάρισα να παίξει με τον Απόλλων, την άλλη ομάδα της πόλης (πέρα από την ΑΕΛ). Αυτό είναι το τελευταίο χρονικά ματς (στις 19:30). Πριν, έχουμε το ματς της Αστέρας που φιλοξενεί τις Χανιά, τα Τρίκαλα που φιλοξενούν τον Ατρόμητο, τον πρωταθλητή του ελληνικού πρωταθλήματος, το Ατρόμητο και τον ΟΦΗ που καλωσορίζει την Πλατανιά στο «μάχη των Κρητικών». Ο Αστέρας και η ΑΕΚ είναι οι φαβορί που αναμένεται να κυριαρχήσουν, αλλά σε άλλα δύο ματς θα έχουμε αμφίρροπες ανταρσίες!

Τέλος, στην Ισπανία έχουμε πέντε αγώνες για τη φάση των “32”. Η Ρεάλ Μαδρίτης, πηγαίνει στην έδρα της Φουλαλαμπράντα. Εύκολο παιχνίδι για την “βασιλική”. Η Σοσιεδάδ πηγαίνει στην έδρα της Λέιδα. Εύκολο κι αυτό. Τα άλλα τρία ματς έχουν ενδιαφέρον και είναι οριακά. Η Τενερίφη υποδέχεται την Εσπανιόλ. Ομάδα Σεγκούντα η Τενερίφη, αλλά θα αντισταθεί από τους Καταλανούς. Η Λα Κορούνια παίζει με την Λας Πάλμας. Ομάδες Πριμέρα. Δεν τα πηγαίνουν τόσο καλά στο πρωτάθλημα ως τώρα παντού. Τέλος, η Χιρόνα παίζει με τη Λεβάντε. Επίσης ομάδες που παίζουν στην Πριμέρα. Ενδιαφέρον παιχνίδι και αυτό.

Ετοιμαζόμαστε για το Σαββατοκύριακο σιγά-σιγά!