Το είχαμε γράψει και παλιότερα. Ψάξτε εναλλακτική λύση. Η Τουρκία δεν θα είναι εντάξει. Οι παράνομοι μετανάστες θα μείνουν “αμανάτι” στην Χώρα μας. Τότε κάποιοι “προοδευτικοί” μας είπαν ακραίους, φασίστες κ.τ.λ. όμορφα που έμαθαν να λένε σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους. Είχαμε πει ότι η Τουρκία δεν είναι αξιόπιστος συνομιλητής και κάποια στιγμή για κάποιον λόγο θα πάγωνε την συμφωνία επανεισδοχής των παράνομα εισελθόντων μεταναστών.

Αυτή την φορά λέγετε ξεκάθαρα ότι το πάγωμα, σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, οφείλεται στην προστασία από “καθάρισμα” του Τουρκικού καθεστώτος των 8 Τούρκων Αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Χώρα μας.

Άραγε η Ελληνική πλευρά δεν περίμενε αυτού του είδους την αντίδραση από μία χώρα που λειτουργεί στην λογική του “κατσαπλιά”; Τι έκανε; Ποια μέτρα πήρε για να απαλλάξει την Χώρα μας από τους παράνομους μετανάστες;

Η ουσία πλέον είναι, μετά και τα δημοσιεύματα στην Τουρκία ότι πάγωσε η συμφωνία, η Ελλάδα και ποιο συγκεκριμένα οι παριστάνοντες την κυβέρνηση, να βρούνε λύση, διαφορετικά σε μία δεκαετία οι Έλληνες θα είναι μειονότητα μέσα στην Ελλάδα.