Ροδουλα Τσακαγιάνη. Η Εταιρεία Μεταφορών Παντός Καιρού

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ 1000 ΛΕΞΕΙΣ

Την ώρα που η Ξάνθη έμπαινε στην κατάψυξη, η Ελλάδα είχε ντυθεί στα λευκά και κάθε μέτρο στους παγωμένους δρόμους έκρυβε τον κίνδυνο λόγο ολισθηρότητας η κα Τσακαγιάννη ετοίμασε το DAF για δρομολόγιο.

Το DAF της Εταιρείας Μεταφορών Ροδούλας Τσακαγιάννη φορτωμένο, βγήκε στους δρόμους. Ρωτήσαμε την υπεύθυνη της Εταιρείας κυρία Ροδούλα Τσακαγιάννη πώς το συγκεκριμένο φορτηγό, με αυτήν την κακοκαιρία, θα βγει στους παγωμένους δρόμους.

Η απάντηση που πήραμε ήταν αφοπλιστική: «Ο σκοπός είναι ιερός. Οι άνθρωποι που εμπιστεύονται την εταιρεία μας, πρέπει να πάρουν τα εμπορεύματα τους. Έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για να φτάσουν ασφαλή στον προορισμό τους».

Όταν μία εταιρεία χωρίς να υπολογίζει το κόστος βάζει σε προτεραιότητα τους πελάτες της, είναι λογικό και οι πελάτες να δίνουν δουλειά και να στηρίζουν αυτήν την επιχείρηση.

Γνωρίζουν όλοι ότι όταν επικρατούν ακραίες καιρικές συνθήκες, το όχημα καταπονείτε και αυτό σημαίνει επιπλέον κόστος συντήρησης.

Τα δε καύσιμα που καταναλώνει είναι πολύ περισσότερα από ότι όταν αυτό κινείτε σε κανονικές καιρικές συνθήκες.

Αυτή είναι η Εταιρεία Μεταφορών της Ροδούλας Τσακαγιάννη στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας. Εμπιστευθείτε τις μεταφορές των προϊόντων σας.