Ο έρωτας πολλές φορές κάνει τους ανθρώπους να μην σκέφτονται και λειτουργούν ψύχραιμα με βάση την λογική. Πολύ περισσότερο όταν ο έρωτας  μπλέκεται  με την ορμή της νιότης και όπως λένε οι χωριανοί του, η ερωτική απογοήτευση έσπρωξε τον νέο ποδοσφαιριστή και αυριανό φοιτητή από την Γοργόνα στο κλείσιμο της αυλαίας της πολύ σύντομης ζωής του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  το παλικάρι είπε στην μητέρα του ότι θα κατέβει κάτω για να φέρει ξύλα. Άργησε να ανέβει, η μητέρα ανησύχησε, κατέβηκε κάτω και  βρήκε τον γιο της απαγχονισμένο.

Ο παρολίγον φοιτητής στα Γιάννενα και 20χρονος παίχτης στην τοπική ομάδα “Αετός Γοργόνας”, έβαλε τέλος στην ζωή του βυθίζοντας για μία ακόμη φορά στο πένθος την Ξάνθη.

Ο 20χρονος αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα του Νομού Ξάνθης και συγκεκριμένα στον Αετό Γοργόνας στην ομάδα του χωριού του και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα είχε προβεί σε μια τέτοια κίνηση.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται η ερωτική απογοήτευση οδήγησε τον 20χρονο στην αυτοκτονία. Ερευνόνται τα αίτια από την Αστυνομία.