ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Έκλεψε από σύλλογο υπολογιστή και 45 ευρώ

Συνελήφθη την 9-1-2018 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 30χρονος ημεδαπός, διότι, την 8-1-2019 το απόγευμα, στην Κομοτηνή, διέρρηξε μία επιχείρηση και τις εγκαταστάσεις ενός συλλόγου, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους,  ένα φορητό υπολογιστή, μία τηλεόραση και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η αφαιρεθείσα τηλεόραση, η οποία αποδόθηκε στο δικαιούχο της.

ΞΑΝΘΗ: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθη τις βραδινές ώρες της 9/10-1-2019, στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αβδήρων, 26χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΚΑΒΑΛΑ: Γυναίκα μπήκε σε σπίτι και έκλεψε χρήματα και χρυσαφικά

Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, σε βάρος 19χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε, το πρωί της 1-11-2018, διέρρηξε οικία στην Καβάλα και αφαίρεσε από εσωτερικό της χρήματα και διάφορα χρυσαφικά – κοσμήματα.

ΚΑΒΑΛΑ: Αλλοδαπός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθη το μεσημέρι της 11-1-2019, στην  Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 26χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ: Αλλοδαπός οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Συνελήφθη το μεσημέρι της 11-1-2019, στην  Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 28χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.