Η έντονη βροχόπτωση στάθηκε η αιτία της ακύρωσης της παρουσίασης της παράταξης του Σάββα Μελισσόπουλου στο ξενοδοχείο Ελισσώ το απόγευμα της Τετάρτης.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι η παρουσία του κόσμου από όλον σχεδόν τον κεντρώο πολιτικό χώρο της Ξάνθης ήταν πολύ μεγάλη και μέσα στην αίθουσα της εκδήλωσης αλλά και στο αίθριο του hotel elisso ο ενθουσιασμός και η στήριξη προς τον υποψήφιο δήμαρχο Σάββα Μελισσόπουλο ήταν μεγάλη. Αυτοί που δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους ήταν στον χώρο της εκδήλωσης και ομολογουμένως ήταν μεγάλος ο αριθμός για μία παρουσίαση μιας δημοτικής παράταξης στην πόλη της Ξάνθης.

Όντως η βροχόπτωση την ώρα που οι φίλοι και συνυποψήφιοι του ενημερώθηκαν ήταν έντονη γιατί και εμάς μας πέτυχε καθοδόν για ρεπορτάζ σε άλλη εκδήλωση και ορθώς εκτιμούμε ότι ακύρωσε ο Σάββας Μελισσόπουλος την όλη εκδήλωση η οποία θα ορισθεί με νεώτερη ημερομηνία.

Με νέα ανακοίνωση ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος ανακοινώνει την ανανέωση της παρουσίασης της παράταξης.

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ “ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”

Μετά την αναβολή λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, η ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας δημοτικής κίνησης “ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Μελισσόπουλο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 στις 7.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “ΕΛΙΣΣΩ”.

 

 

                                                                                                                                                               Η ομάδα επικοινωνίας της δημοτικής κίνησης

                                                                                                                                                                                           ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ