Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ξάνθης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στην Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης. Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νέος Διοικητής του Δ. Σ.Σ. Αντ/γος Χ. Λαλούσης με το επιτελείο του Δ Σ.Σ, οι Δήμαρχοι Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος, Αβδήρων κ. Τσιτιρίδης και Τοπείρου κ. Μίχογλου, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Αλατζά, ο Λιμενάρχης Πόρτο Λάγους, κ. Α. Κυλίτσης, ο  εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Π. Γιώρας, ο εκπρόσωπος του Δκτη Πυροσβεστικής κ. Τοπαλίδης Α., ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κ. Γεωργιάδης Γ.,  ο Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών της Αστυνομίας κ. Καραπιπέρης Θ., ο Εκπρόσωπος του ΕΒΕ, κ. Ζαιτίδης Α, ο Πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Παπαχρόνης και πλήθος Εφέδρων Αξιωματικών.

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ ο Στρατηγός – διοικητής τόνισε την σπουδαιότητα του θεσμού των εφέδρων αξιωματικών για τις Ένοπλες δυνάμεις.

 

Ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ κ,. Σπυριδόπουλος, εκ μέρους του Δ.Σ. τίμησε το μέλος του Συνδέσμου και Έφεδρο Αξιωματικό. κ. Τσιτιρίδη Δήμαρχο Αβδήρων για την μακροχρόνια συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου.

????????????????????????????????????