Τα φετινά καρναβάλια ήταν η χρονιά του VitaPi

Τα φετινά καρναβάλια ήταν αναμφυσβήτητα η χρονιά του VitaPi ο οποίος σε δύο πολύ «δύσκολες», βραδιές έντυσε μουσικά τις Θρακικές Λαογραφικές Εκδηλώσεις με κορυφαία αυτή της νυχτερινής παρέλασης στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, ενώ την Παρασκευή το βράδυ, έντυσε μουσικά το πάρτι του Συλλόγου Κατασκηνωτών στην Εμπορική Λέσχη όπου τα μουσικά κομμάτια περνούσαν με τέχνη και μαεστρία από τις δεκαετίες 60 – 80 στο σήμερα.

Ο VitaPi γνωρίζει σε  κάθε περίσταση την διάθεση αυτών που ακούν, την μουσική αλλά και την διάθεση τους να χορέψουν.

Προσαρμόζει τις μουσικές επιλογές, ανάλογα με την διάθεση αυτών που ακούνε και χορεύουν στους ρυθμούς που αυτός επιλέγει.

Ο VitaPi ευχαριστεί τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού και υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης Πασχάλη Λύρατζη για την ευκαιρία που του έδωσε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του μπροστά στους Ξανθιώτες που πλημύρισαν το βράδυ της νυχτερινής παρέλασης την κεντρική πλατεία.

Ο ίδιος αναφέρει: Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ντύσαμε μουσικά την μεγαλύτερη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση στην ιστορία του Ξανθιώτικου καρναβαλιού. Θέλω να  ευχαριστήσω κι από εδώ δημόσια για άλλη μια φορά το Κέντρο Πολιτισμού και τον πρόεδρο του Πασχάλη Λύρατζη … Τα “σπάσαμε” είναι βασικά πολύ λίγο… Και του χρόνου ακόμα πιο δυνατά….